Maandag, 24 september 2018
Deze week is het de week van ‘Ontmoeten is gewoon doen!’ Naast gezamenlijke pauzes met de kinderen van de KWS hebben beide teams vandaag een heerlijke gezamenlijke lunch gehad!

Donderdag, 20 september 2018
We staan ook op de nieuwssite van de Barneveldse Krant! https://barneveldsekrant.nl/deel-je-nieuws-artikel/wisselbeker-floralia-definitief-naar-obs-de-regenboog-487226

De Regenboog wint wéér de scholencompetitie van Floralia!

Maandag, 17 september 2018

Zaterdag 15 september deden wij weer mee met Floralia. De leerlingen mochten zelf een ontwerp maken en dit jaar werd er gekozen voor het idee van Daphne uit groep 8. Deze tekening is door twee ervaren hulpmoeders op het grote paneel gezet. Na hard werken door alle leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 én hulp van ouders was er een fantastische inzending gemaakt!
Het resultaat was zelfs zo mooi dat wij wéér de scholencompetitie hebben gewonnen. En nu voor de derde keer achter elkaar en dat betekent dat wij de mooie wisselbeker mogen houden! Wat een geweldige prestatie!!
Heel veel dank aan de inzet van alle leerlingen, aan Daphne voor haar mooie ontwerp maar ook aan alle hulpouders die ook dit jaar weer heel veel werk hebben verricht!
Om de prijs te vieren, kregen alle leerlingen van de Ouderraad iets lekkers getrakteerd. En gingen de makers uiteraard trots op de foto voor het winnende paneel mét de beker!

Zaterdag, 15 september 2018
En we zijn voor de derde keer op rij eerste geworden. Wat een geweldige prestatie! Complimenten voor iedereen die hieraan meegeholpen heeft.

« Vorige pagina Volgende pagina »