Overblijven

Op De Regenboog wordt regelmatig overgebleven door kinderen in alle groepen. De kinderen blijven over in de leslokalen. Er wordt gegeten van 12:00 uur t/m 12:20 uur. De kinderen nemen zelf brood en/of fruit mee. Er wordt voor thee gezorgd. Frisdrank en snoep zijn niet toegestaan, evenals warme maaltijden en soepen. Vervolgens spelen ze onder toezicht van overblijfkrachten op het eigen schoolplein of bij regen in de lokalen. De kinderen kunnen gebruik maken van de gezelschapsspellen en het spelmateriaal dat voor de desbetreffende groepen beschikbaar is. Vanaf 12:50 uur komen de leerkrachten de overblijfkrachten assisteren op het schoolplein en kunnen de kinderen die geen gebruik hebben gemaakt van het overblijven het schoolplein op komen.

De tarieven voor het schooljaar 2018/2019

Overblijven kost per keer € 1,-

Per week per jaar per kwartaal
1x €44,- €11,-
2x €88,- €22,-
3x €132,- €33,-
4x €176,- €44,-

Indien u het jaarbedrag in een keer voldoet krijgt u 10% korting.
Incidenteel overblijven kan d.m.v. het aanschaffen van een strippenkaart. Een strippenkaart kost € 30. Hiermee kan 10 keer worden overgebleven.

Belangrijke afspraken en regels kunt u lezen in ons overblijfprotocol.
Opgeven kan via het inschrijfformulier.

De overblijfcoördinator is Astrid van Beek (moeder van Meike). Zij is bereikbaar per
e-mail: overblijfregenboog@hotmail.com

De administratie wordt beheerd door Maaike van der Gaag (moeder van Josha, Uma en Sam). Zij is bereikbaar via:
e-mail: regenboogvoorthuizen@hotmail.nl